fredag 31 mars 2017

Från gäststuga till ateljé

Jag har alltid gillat att skapa och återbruka och genom åren har samlat på mig en hel del kreativt material. Under de 10 år som vi bott i hus har mina pyssel och målargrejer flyttats runt. Till en början fick de rum i en stor kartong, men efter att material och intresse ökat har det flyttats mellan olika platser som källaren, garage, skåp och garderober. Senast hade jag nästan alla mina grejer i Sixtens rum. När Sixten var bäbis fungerade det bra men ju äldre han blev desto svårare blev det att kombinera barnrum och pysselrum. 

Jag har länge längtat efter ett eget ställe att hålla till på och nu börjar det kännas som att jag snart har ett fungerande plats för min kreativitet. Även om jag fortfarande gör en hel del av min konst i farten i köket eller i vardagsrummet!


"Under flyttkaoset"

Tidigare hade vi bl. a en dubbelsäng i "Lillhuset" för övernattningsgäster. Numera får gästerna bo inne hos oss i huset. 


Här är lite bilder under tiden vi omvandlade rummet till en ateljé. 

Min händiga man Ola, som hjälper mig att sätta upp hyllsystem från Ikea. 

"Min numera lilla ateljé: Lillhuset"

En massa grejer som får plats i det nya hyllsystemet!

En plats för upphängning och inspiration.

I "Lillhuset" är det ganska så mörkt, så lite extra ljuskällor krävs för  att kunna arbeta och ta bilder. 

Det känns underbart att äntligen ha ett eget ställe för mina grejer! Jag har en hel del kvar att göra. Min lilla ateljé ska förbättras och piffas, inte minst utanför nu inför våren. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar