måndag 13 februari 2017

Min senaste video: Väggmålning med SixtenUnder en längre tid har vårt Gästhus som vi kallar "Lillhuset", så sakteliga förvandlats till en målarateljé. Det senaste projektet var att sätta upp en träskiva, så att jag lätt kan hänga upp mina pågående konstverk på väggen.  Jag föredrar att stå och måla, det är lättare att få en överblick då. Träskivan är även tänkt att skydda väggen från färgskvätt och att jag ska kunna stryka av färg från penslarna när jag står och målar. 
Min tanke är att ibland förnya konstverket på träskivan, som en rolig grej. Denna gång fick Sixten (3 år)  vara med och lägga grunden. 

Steg 1: Grund av olika färger

Sixten älskade att vara med och måla och framförallt med hans favoritfärg, som är röd. När han också fick använda vattensprutan på väggen, var det svårt att få honom att sluta  :-) 

Steg 2: InspirationsbildInnan jag gav mig på att måla detaljer på väggen, skissade jag på en bild. Jag valde att göra en enkel, och lekfull bild. 

Steg 3: Måla med svart färgSteg 4: Fyller i med färgerSteg 5: Fyller i detaljer med svart och vittNu har jag ett glatt konstverk i min ateljé som jag både kan njuta av och som dessutom har en bra funktion! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar