lördag 24 september 2016

Konstrikets konstrunda

Nästa helg kommer jag och andra konstnärer i Partille, Lerum, Alingsås, Mölndal och Härryda kommun att ställa ut på Konstrikets konstrunda. Först är det vernissage på fredag i Partille slott, sen är det öppen visning under helgen. 
Jag är verkligen laddad! Redan i slutet av sommaren har mina lediga stunder (vilket just nu känns som de varit alldeles för få) gått till förberedelser och målning inför konstrundan.
Det började med planeringsfasen, den roligaste biten tycker. Jag brukar börja stort och för att sedan inse att alla ide´er  som jag hade i början inte kommer att hinnas med. :-) 
Jag försöker att vara snäll mot mig själv och tänka att det blir bra ändå. Jobbar man heltid, dessutom bytt arbetsplats och har tre relativt små barn, så finns det inte så mycket tid över.
Min förhoppning är att när man kommer hem till mig ska man bli inspirerad, glad av mina färger, utsmyckningar och motiv. Därför har inte all fokus lagts på mina tavlor, utan mer på helheten. 
Jag kommer att ställa ut i vår Carport och det första steget för att kunna göra det var att rensa ut och fixa där... Det jobbade min man och jag med hela förra helgen. 
 Till visningen hoppas jag att carporten ser ut ungefär så här...
Nu är det det sista fixet kvar att försöka få till en bra plats för att hänga upp min konst. 
Varm välkomna!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar